top of page

Cseppnyi asztrológia VII. rész


7-es Fém elemű személyiség – a „legkisebb lány”


Ne tévesszen meg a jelzős főnév– ezt értsd úgy, hogy mit is szimbolizál? Mit gondolunk akkor, ha megtudjuk, hogy valaki a legkisebb lány a családban? Anyuci-apuci kedvence, mindenki őt isteníti, ő a kedvenc, akinek mindent szabad, akinek üdítő a megjelenése és a jelenléte is. Szóval csupa kiváltságban lesz része, öröm-móka-kacagás az élete. Lehetne így is – de nem minden esetben lesz így.


Ő az, aki arra született, hogy, mint a mesében a legkisebb királyfi, próbatételeket álljon ki, és ami a lényeg, ne álljon meg egynél hanem keresse a lehetőségeket a megmérettetésre. Neki szigorúan tilos korán elköteleződnie, hisz különben hogyan is indulhatna el világkörüli és világot meghódító útjára?! Megállapodni, lehorgonyozni majd ráér akkor, amint próbái végére ért. Mert abban a pillanatban, ahogy ez megtörténik, már nem fogja mindenáron keresni az újat , az ismeretlent.


Jelenléte olyan, mint a 40 fokos melegben a hűsítő nyári zápor! ;) Szórakoztatásra született – de nem csak a csinnadrattához és a figyelemfelkeltéshez van érzéke. Ugyanis kiváló hallgatóság, akinél letehetjük a terheinket, mert megnyugtató a jelenléte! Épp ezért kiváló lélekbúvár/lélkegyógyász is válhat belőle. Meglehetősen spirituális, hiába állítja (vagy hiszi) sokáig az ellenkezőjét, mert idővel bizony utoléri a racionalitáson kívüli világ szépsége és rendezettsége. Mivel későn érő típus, nem kell csodálkozni, ha ez 40 éves kora körül történik meg – annyival több tapasztalata lesz majd, amiből meríthet.


A jókedv, a társasági élet pezsgése éppen úgy része a mindennapjainak, mint az elmélyülés és a csendes magány iránti vágy. Hisz neki is szüksége van a töltekezésre és élete történéseinek átgondolására. Vezetői képességekkel is felruházta a Sors, mégis, párválasztásaiban sokszor megtörténik vele, hogy „alul” választ. Ugyanis magát nem tudja pontosan értékelni, épp ezért, hogy a csalódásokat elkerülje, „rangon alul” választ. Legnagyobb leckéit éppen ezért párkapcsolati területen éli.


Imádja a különlegességeket, bármiről is legyen szó. Neki mindenben az extra, a minőségi, az „elit” kell – és igyekszik mindent megtenni, hogy ezt el is érje! Elvarázsolja minden, ami csillog! ;) Ő az örök fiatal, az örök 20 éves – még idős korában is úgy néz ki, mintha megállt volna vele az idő. Stílusa, beszéde, megjelenése épp oly fiatalos marad, mint ahogy azt a lelke mélyén érzi!


Aki nem hiszi, járjon utána! ;)

Top posztok
archívum
keresés címkék szerint
Kövess
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
bottom of page