top of page

Tértisztítás 3. rész


Rendrakás

Biztos mindenkinek vannak olyan tárgyai melyeket nagyon szeret, jó érzés fogja el ha ránéz. De lehetnek, sőt biztosan találunk olyat is melyektől kifejezetten rossz érzetünk lesz, úgy érezzük sugározza magából a negatív energiákat. Lehetnek ezek akár fájdalmas emlékek haláleset, válás, szakítás esetén. De adódhat abból is hogy pusztán a személy akitől kaptuk negatív érzelmeket vált ki belőlünk. Legfontosabb ezért ezektől a tárgyaktól mielőbb megszabadulni, fekete dobozba vagy zacskóba csomagolni. Még szerencsésebb ha végleg megszabadulunk tőlük. Kiselejtezni való tárgyak

A következő felsorolásban a Feng Shui elvei szerint kiselejtezésre várnak. Röviden ismertetem az egyes tárgyak hatását is, mely alapján mindenki eldöntheti hogy vállalja tovább a hatását, vagy változtat és lomtalanít. 1.Tárgyak, melyeket legalább 2-3 éve nem használtunk és nem is fogjuk valószínűleg. Hatása: elzárjuk az új lehetőségek zavartalan áramlását, felesleges kötünk le az adott életterületen energiát. 2. Törött, csorba, javítgatott tárgyak: Hatása: a kedvező új lehetőségekről azonnal kiderül a szépséghiba, mindig előkerül valami rossza a jó mellett 3. A tárgy olyan személyre emlékeztet aki fájó, negatív élményeket hagyott maga után: Hatása: bizalmatlanság, tudat alatt várjuk a negatív események bekövetkezését, természetesen ezzel elő is idézzük őket. 4. Halálesetet követően az elhunyt személyes tárgyai, használati eszközei: Hatása: a múlthoz köt, nem élhető meg az adott életterület kínálta új lehetőség. 5. Utált tárgyak: Hatása: negatív hozzáállás az adott életterület eseményeihez, valamely életterület teljes elutasítása 6. Régi ruhadarabok, nem megfelelő méret, divatjamúlt, rongyos: Hatása:torz, időszerűtlen énkép, hibás önismeret, elavult szerepek, sablonok ismétlése, raktározása. 7. Nem működő eszközök (amennyiben lehetséges a javítása és nem túl költséges csináltassuk meg): Hatása: a z érintett életterületen tapasztalható patthelyzet, kiúttalanság, döntésképtelenség, beleragadás egy működésképtelen helyzetbe. 8. Tárgyak melyeket nem kedvelt személytől kaptunk, így rossz érzetet okoz már a puszta látványa is.

Hatása: kiszolgáltatottság más személynek, feleslegesen fenntartott viszony, alárendeltségi helyzet.

9. Szárazvirágok, kipusztult növények:

Hatása: energiahiány lép fel, lehetőség nélküliség, siránkozás elszalasztott lehetőségeken, fejlődésképtelenség, elmúlt érzelmekhez kötődés.

10. Ha valaki új partnerre vágyik, a régi partner képei, ajándékai, levelei, használati tárgyai:

Hatása: kötődés, ragaszkodás a régihez

11. Üzleti vállalkozás esetén előző, más céges papírok, különösen ha annak valódi csőd vetett véget (figyelembe véve a megőrzési kötelezettséget,melyet törvény előír):

Hatása: félelem az anyagi veszteségtől, rossz hatásfokú munkavégzés, üzletmenet akadozása.


A feladatot saját kezűleg, ha többen vannak a családban közösen végezzük el! A felesleges tárgyakat ajándékozzuk el, vigyük el olyan helyre ahol még értékkel bírhat más számára, vagy rátalálhatnak. De semmiképp se alkalmazzuk azt a módszert hogy bedugjuk a az ágy alá, eldugjuk a szekrény mögé stb….Ott is ugyanaz a hatása!

Top posztok
archívum
keresés címkék szerint
Kövess
  • Facebook Basic Square
  • Pinterest Social Icon
bottom of page